Snickers LiteWork

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Snickers LiteWork online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft Snickers LiteWork neem dan contact met ons op.

Snickers LiteWork werkkleding staat vooral bekend om het thermische comfort. Bovendien is het sneldrogend en zo blijf je heel de dag koel en voel jij je comfortabel gedurende de dag. Snickers LiteWork staat voor fris en droog, ook onder warme omstandigheden. Snickers LiteWork staat nadrukkelijk voor een betere afvoer van vocht, transpiratie en kent een duidelijk betere ventilatie. Precies daarom is deze werkkleding opgenomen in het al zo uitgebreide aanbod van CDM Bedrijfskleding.

CDM Bedrijfskleding biedt een ruim assortiment Snickers LiteWork werkkleding

Bij CDM Bedrijfskleding vind je onder meer de Snickers LiteWork werkbroeken met afneembare holsterzakken. De werkbroek heeft een duimstokzak met een mesbevestiging, naast alle thermische voordelen die het biedt. De broek heeft het Kneeguard systeem en de werkbroeken is gecertificeerd volgens EN 14404. De werkbroek heeft reflecterende accenten aan de achterkant en een stretch cargozak. De broek is ook in korte uitvoering beschikbaar en ook dan heeft het holsterzakken. Bij CDM Bedrijfskleding heb je ook windbreakers.

Zeer licht en duurzaam en altijd voor de laagste prijs

Deze windbreakers zijn licht en duurzaam en beschikken over een capuchon. De windbreaker van Snickers LiteWork bieden bescherming tegen de wind en beschikken over een sterk ademend vermogen. De windbreaker zorgt gedurende heel de dag voor een optimale regeling van het lichaam. De windbreaker kun je prima combineren met een tussenlaag, als de omstandigheden wat koeler zijn. De windbreaker heeft bovendien een capuchon en zakken. Producten uit de Snickers LiteWork lijn vind je bij CDM Bedrijfskleding, net als allerlei andere kwalitatief uitstekende werkkleding van uiteenlopende merken. Bovendien is er een groot aanbod werkschoenen, werklaarzen en werkklompen. En dat steeds tegen gegarandeerd de laagste prijzen.

Contact