Werkkledij Online Kopen

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Werkkledij online kopen doet u bij CDM!

Of u nu werkkledij, werkschoenen of persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) zoekt, bij CDM bent u aan het juiste adres. Elke dag zijn wij bezig om de ervaring van u als klant te optimaliseren in onze ‘offline’ winkel en onze webwinkel. Een compleet assortiment, snelle levertijden en concurrerende prijzen. Wilt u uw werkkleding of werkschoenen passen? Geen probleem. Onze winkel staat in Montfoort (Nederland). Heeft u vragen betreffend grotere aantallen of wilt u uw logo laten bedrukken of borduren? Vraag dan een offerte aan.

> Webshop CDM-Bedrijfskleding.nl

Wij versturen de werkkledij vanuit Nederland naar België voor het zelfde tarief als binnen Nederland. Boven de €44,95 (excl. btw wanneer van toepassing) versturen wij het gratis. Daaronder betaalt u €4,95. Let op: Bent u een Belgisch bedrijf met een geldig BTW nummer? Dan kunt u zonder btw afrekenen.

Werkkledij bedrukken

Bij CDM Bedrijfskleding kunt u uw professionele werkkledij en/of bedrijfskleding laten bedrukken met uw eigen logo of tekst. Zo kunt u u zelf en/of uw personeel professioneel presenteren en brengt u  uniformiteit in uw bedrijf. Dit draagt bij aan herkenbaarheid van uw onderneming. Goed bedrukken van werkkledij is een vak apart en vraagt om een professionele aanpak. Bij CDM bedrukken wij u kleding zelf met professionele apparatuur. Dit zorgt ervoor dat:

  • U verzekerd bent van de hoogste kwaliteit bedrukkingen
  • Wij gelijk kwaliteit management uitvoeren op de bedrukkingen én de werkkleding.
  • U de best mogelijke prijs / kwaliteit verhouding heeft voor uw bedrukkingen én werkkledij.

Dus als u uw zelf nog afvraagt: Waar werkkledij bedrukken? Dan is er maar 1 antwoord: Bij CDM!

Lees HIER meer voor werkkledij bedrukken.

Werkkledij voor vrouwen en heren!

Wij verkopen speciale werkkleding voor zowel dames als heren. Klik hier om naar het overzicht te gaan van alle dames/vrouwen werkkledij.

Waarom werkkledij te dragen

Altijd al een reden gezocht om werkkledij te dragen? Wij geven u er 5. De redenen nummer 2 tot en met 5 zijn niet bepaald geordend op belangrijkheid. Nummer #1 hebben we wel speciaal als eerste genoemd omdat dat voor ons dé reden is om werkkledij te dragen.

Reden nummer 1: Werkkledij geeft veiligheid

De belangrijkste reden om werkkleding te dragen is de veiligheid die goede werkkledij geeft. Uiteraard geldt dit vooral voor werknemers in de bouw. Goede werkkledij geeft veiligheid omdat de stof over het algemeen dikker is (dus tegen een stoot kan), er mogelijkheden zijn voor bijvoorbeeld kniebeschermers om de knie extra bescherming te geven en omdat (hoge zichtbaarheids werkkledij) je meer laat opvallen in het donker. Vooral voor de wegenbouw is dat laatste van extreem belang. Hoewel de werkplaatsen over het algemeen goed verlicht zijn, geeft de High Vis kleding de werknemer veel meer zichtbaarheid aan andere door de reflecterende strepen of vlakken.

Veel werkzaamheden kunnen helemaal niet worden uitgevoerd zonder de juiste werkkledij. Denk hierbij aan werk bij hele hoge of hele lage temperaturen, werk met chemicaliën of werk met het lassen.

Reden nummer 2: Werkkledij verlicht het werk

De reden waarom werkkledij het werk verlicht is dat het over het algemeen gezien werkkleding zeer goede pasvormen heeft zodat bewegen in werkkledij een plezier is. Ook de vele zakken zorgen ervoor dat men de spullen die je vaak nodig hebt bij een klus altijd dicht bij de hand hebt. Zo heb je naast de kont en zijvakken nog vaak spijkerzakken en lussen voor hamers en aanverwante. Let wel op; werkkledij hoort goed te zitten om het werk te verlichten. Het is daarom van belang om altijd de juiste pasvorm te nemen. Gebruik daarom altijd een maattabel om de juiste maat te vinden.

Reden nummer 3: Werkkledij geeft uniformiteit en herkenbaarheid

Veel werkkledij wordt bedrukt met logo’s en/of slogans van het bedrijf. Dit geeft (samen met de keuze van kleur en merk van de werkkleding) een herkenbaarheid naar buiten toe. Zo kan je van afstand zien wie bij wie hoort. Daarnaast kan het een gevoel van saamhorigheid geven, je hoort samen bij degene die dezelfde werkkleding draagt.

Reden nummer 4: Werkkledij is verplicht bij bedrijven/branches vanuit de overheid

Hoewel wij vinden dat Werkkledij nooit als verplichting mag worden gezien maar meer als voorzorgsmaatregel om veilig en comfortabel te werken, moeten we deze reden ook noemen. Het is (niet meer dan logisch) dat bij bouwbedrijven en verscheidene branches de werkkleding verplicht is. Zowel vanuit de overheid als vanuit de brancheorganisaties verplicht het de werknemers/medewerkers om werkkledij te dragen. Vooral met als reden nummer 1, de veiligheid van de medewerkers.

Reden nummer 5: Werkkledij is ook gewoon cool om te dragen!

Misschien een hele flauwe reden, maar eigenlijk is het wel gewoon zo. Werkkledij is ook gewoon heel cool om te dragen. Werkkledij is over het algemeen ‘stoere’ kleding van een stevige stof welke nog comfortabel zit ook. Als het goed is zit de kleding als gegoten en je draagt met trots het logo van jouw bedrijf of het bedrijf waar je werkt. Werkkledij dragen is ook gewoon cool!

Werkkledij merken

Wij zijn officiële leverancier van onder andere de volgende werkkledij merken (ook werkschoenen en PBM):

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]