HaVeP Workwear Werkkleding

Als u bij HaVeP niet voor uw werkkleding slaagt, slaagt u nergens. Zó compleet is het assortiment van deze fabrikant en leverancier. Dit Nederlandse merk heeft een historie die bijna 150 jaar teruggaat. Die enorme ervaring vertaalt zich in werkbroeken, werkjassen en overalls voor vrijwel elke situatie in iedere tak van industrie. Vanzelfsprekend mag de uitgebreide collectie van HaVeP niet bij CDM Bedrijfskleding ontbreken. Op deze pagina maakt u kennis met dit merk en zijn duizelingwekkend grote assortiment.

Maattabellen HaVeP Werkkleding

Havep producten

HaVeP werkbroeken

We zeiden het hierboven al: voor alle sectoren biedt HaVeP werkbroeken en andere kleding. En dat is een geruststellende gedachte wanneer uw collega’s voortdurend in extreme omstandigheden bezig zijn. Of u nu vlamvertragende, waterdichte of lasbestendige broeken zoekt, HaVeP maakt ze en CDM Bedrijfskleding biedt ze aan in de overzichtelijke webwinkel waar u nu beland bent.

Functionaliteit is belangrijk, maar uw werknemers willen zich natuurlijk ook prettig in hun kleding voelen. Daarom focust HaVeP zich niet alleen op veiligheid, maar net zo goed op duurzaamheid, veiligheid en uitstraling. Wat uw eisen ook zijn, binnen iedere selectie vindt u meerdere modellen en kleuren, zodat er altijd een passende werkbroek voor uw organisatie is. Ook voor andere soorten werkkleding bent u bij ons aan het juiste adres.

Bekijk alle HaVeP Werkbroeken

HaVeP werkjassen

Naast werkbroeken is HaVeP voor veel bedrijven en organisaties een vanzelfsprekend merk als het om werkjassen gaat. De strenge eisen die deze gebruikers stellen vertaalt HaVeP in stevige, veilige en representatieve kleding. Werkt u in de kou, in de regen of in een brandgevaarlijke omgeving. Er is altijd een HaVeP werkjas die comfort en uitstraling combineert tot een betaalbaar kwaliteitsproduct. Neem op uw gemak de online catalogus van onze winkel in bedrijfskleding door, waar u HaVeP en andere topmerken van werkkleding vertegenwoordigd vindt. Bestellen doet u eenvoudig en snel via onze beveiligde verbinding.

Bekijk alle HaVeP Werkjassen

HaVeP Overalls

Bekijk alle HaVep Overalls

Contact